Nyheter

 

Under 2017 kvalade Ezzi in till Agria cup, Kvarts SM får samt Nöt SM.

På agria cup tog vi oss vidare till semifinal men där tog det stopp. 

På kvarts SM kom vi på 16:e plats och blev första reserv till får SM. Vi fick en reservplats och den tog vi tillvara på. Vi slutade på 2:a plats i semifinalen och på 7:e plats i totalen där vi var ett av tre ekipage som lyckades göra hela banan. Därmed kvalade Ezzi även in till landslaget 2018.

 

På Nöt SM slutade Ezzi på en 16:e plats i kvalet medan Vonn tog sig vidare till final. I finalen slutade vi på en tredjeplats. Min första pallplats på ett Nöt SM.

 

Zip fick en reservplats till unghundsSM Nöt endast 1,5 år gammal. Han slutade på en 7:e plats. Dag två hade vi andra bästa racet och var en av få som lycakdes göra hela banan och då lastat.

Ezzi
Chief

Målsättning

Målet med min uppfödning är att föda upp friska arbetande border collies som kan arbeta på både nöt- och fårgårdar.

 

Jag strävar efter att få fram hundar som har ett gott självförtroende och bra djurkänsla. Jag vill ha hundar som arbetar lugnt med djuren och respekterar dem. Skaderisken för hunden blir väldigt stor om de inte arbetar lugnt inomhus med korna.

 

Valparna är ID märkta, avmaskade, vaccinerade,  veterinärbesiktade och registrerade enligt SKK´s och SVAK´s bestämmelser vid leverans.

 

Alla mina valpköpare erbjuds gratis hjälp med vallhundsträning och vallhundskurs hos mig.